2021: Η χρονιά που δεν αγαπά το κατεστημένο

30 Δεκεμβρίου 2020

Δημοσιεύτηκε στις: 30 Δεκεμβρίου 2020

Με μία γρήγορη ματιά και πολύ περιληπτικά, τo 2021 δεν θα είναι και η πιο εύκολη χρονιά, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερη από το 2020.

Αυτό που θα δούμε έντονα να συμβαίνει είναι η αντιπαλότητα μεταξύ του κατεστημένου και της εξέλιξης. Θα κουράσει αυτή η διαδικασία, κυρίως όσους έχουν μάθει να μη δέχονται τις αλλαγές στη ζωή τους και να παραμένουν (βολεμένοι) στη δική τους φωλιά.

Αυτή τη χρονική περίοδο θα γεννηθούν νέες συνθήκες στις επιστήμες, τις θρησκείες, τους νόμους, την οικονομία, τις σχέσεις και σε καθετί που μέχρι τώρα φαινόταν να είναι άτρωτο στον χρόνο.

Για τα 12 ζώδια, θα αναφερθούμε με αριθμητική διάταξη ξεκινώντας με το ζώδιο που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο και θα έχει τον αριθμό 12 και συνεχίζοντας θα καταλήξουμε σε εκείνο που θα έχει τη μεγαλύτερη εύνοια μέσα στη νέα χρονιά και θα έχει τον αριθμό 1.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι θα παραθέσουμε μία γενική τάση των ζωδίων και όχι μία έγκυρη πρόβλεψη ενός προσωπικού ωροσκοπίου.

*12 ΤΑΥΡΟΣ

Σας τοποθετώ σε αυτή τη θέση γιατί θα ξεβολευτείτε και θα δοκιμαστείτε σε νέες καταστάσεις. Θα πρέπει να μάθετε στις αλλαγές, κάτι που για το συγκεκριμένο ζώδιο στο οποίο ανήκετε είναι έξω από τη φύση του. Είστε οι άνθρωποι που αγαπάτε τις σταθερές αξίες και τώρα ήρθε η στιγμή να ακυρώσετε τους νόμους που είχατε θέσει και υπηρετούσατε.

*11 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που θα σας κλονίσει είναι η αστάθεια που θα νιώσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους, κυρίως με τα πρόσωπα που είχατε χτίσει τη συναισθηματική σας φωλιά. Ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους, αλλά και από λάθος επιλογές.

* 10 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μετακίνηση του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο θα σας ατσαλώσει και θα σας μάθει να ζείτε σε δύσκολες συνθήκες. Η μαθητεία σας θα κρατήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2023, οπότε και θα γίνετε σοφότεροι, αλλά με παραπάνω πληγές.

* 9 ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες θα αλλάξετε αρκετά πράγματα στη ζωή σας, που αφορούν τους βασικότερους τομείς. Έτσι η προσωπική σας ζωή και η ασφάλεια, που μέχρι τώρα την είχατε τοποθετήσει σε λάθος πρόσωπα, αλλάζουν χέρια και προχωράτε σε μία νέα εποχή, αρκετά ενδιαφέρουσα και μακριά από… βολεμένες καταστάσεις.

 * 8 ΙΧΘΥΕΣ

Το 2021 θα ζωντανέψει το παρελθόν, με τα καλά και τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν μέσα από καρμικά γεγονότα. Τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ο Δίας θα αγγίξει λίγο το ζώδιό σας, για να σας υπενθυμίσει ότι τα καλά έρχονται.

*7 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και τώρα θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τα πρόσωπα που σας έφεραν σε αυτή την τόσο άβολη κατάσταση. Έχετε αφήσει ακόμη κάποιες εκκρεμότητες και σταδιακά από το καλοκαίρι και μετά, θα νιώσετε ότι ένα-ένα βάρος σάς εγκαταλείπει.

* 6 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2021 θα νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή, να πετάξετε μακριά και να αναλογιστείτε τι σας έμαθε από τον Δεκέμβριο του 2017 ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας, Κρόνος, που βρισκόταν στο δικό σας ζώδιο. Δώστε βάση στα βιωματικά γεγονότα που ζήσατε, γιατί θα σας προστατεύουν από τις κακοτοπιές.

*5 ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα χρονιά θα σας φέρει αλλαγές που θα αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, θα σας δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να απομακρυνθείτε από τα στενά περιθώρια που σας είχαν κουράσει και να πειραματιστείτε συναισθηματικά.

* 4 ΚΡΙΟΣ

Για εσάς αυτή η χρονιά θα είναι μία έκπληξη, κυρίως σε ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένο και δικό σας. Σίγουρα θα αποκτήσετε περισσότερο πείσμα για ό,τι οι άλλοι σας στέρησαν και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κλείσετε παλιές εκκρεμότητες.

* 3 ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να δείτε πλέον το μέλλον σας με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν και χάσατε την τελευταία τριετία πολύτιμα για εσάς πράγματα και κυρίως πρόσωπα, λόγω συνθηκών, θα πρέπει τώρα να δυναμώσετε και να αγαπήσετε αυτό που φέρνει το μέλλον.

*2 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα χρονιά έρχεται για να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, να προχωρήσετε με νέες συνθήκες, να αφήσετε πίσω τους φόβους σας και να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε, θα σπουδάσετε και θα μοιραστείτε τις γνώσεις σας, σαν μία βαθιά ανάγκη επέκτασης και πνευματικής ολοκλήρωσης.

* 1 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια θα είναι το μεγάλο σας προσόν αυτή τη χρονιά. Έτσι θα σας ανοιχτούν διάπλατα νέοι δρόμοι, με πολλές ευκαιρίες, που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Θα είστε γεμάτοι πάθος για ό,τι διεκδικείτε και θα δείτε ότι θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να βάλετε στόχους που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2021.

Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Νέες προοπτικές στην εγχώρια αγορά καινούργιων αλλά και “πράσινων” αυτοκινήτων

Ο στόχος των 100.000 μονάδων καινούργιων επιβατικών, το 2021, είναι εφικτός σύμφωνα με παράγοντες της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου -εκτός απροόπτου, μάλιστα, βλέπουν υπό προϋποθέσεις να ξεπερνιέται και αυτό το όριο-, παρά το γερό κτύπημα που δέχθηκε το περασμένο έτος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Περί πρωταθλημάτων και θεσμών

Η Επιτροπή Αγώνων με ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι όλοι οι θεσμοί όπως διοργανώθηκαν τη χρονιά που φεύγει ολοκληρώθηκαν και ήδη δρομολογούνται  οι απονομές. Φυσικά χωρίς να τίθεται κανένα θέμα, η πανδημία ήταν αυτή που διαμόρφωσε όλο το σκηνικό με μειωμένους ή...

Διαβάστε Περισσότερα

Το μέλλον στην αγορά των αυτοκινήτων και ο ρόλος της ηλεκτροκίνησης

Όλες οι έρευνες αναφέρουν ότι η ηλεκτροκίνηση έρχεται μεν, αλλά όχι με γοργά βήματα δε. Οι έρευνες αναφέρουν ότι εάν συνεχιστούν τα κίνητρα, μέχρι το 2025, το 12% -περίπου- όλων των νέων αυτοκινήτων που πωλούνται παγκοσμίως θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Μάλιστα οι πρώτες...

Διαβάστε Περισσότερα