Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου: Τι απάντησαν τα μέλη του για την έναρξη των αγώνων

19 Ιουνίου, 2020

Έρωτηματολόγιο έθεσε ο ΣΟΑΑ ενόψει της επανεκκίνησης των ελληνικών αγώνων. Προσκάλεσε τους ενδιαφερόμενους οδηγούς και συνοδηγούς να απαντήσουν σε δύο απλά ερωτήματα, προκειμένου να διερευνήσει την διάθεση που επικρατεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των αγώνων, για συμμετοχή σε μια ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο. 

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και ελήφθησαν δειγματοληπτικά απαντήσεις από τους πρώτους 100 οδηγούς και συνοδηγούς. 

Να λοιπόν πως διαμορφώθηκαν τα ποσοστά:

Το πρώτο από τα δύο ερωτήματα ήταν: «Με δεδομένο πως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε είναι “σφιχτό” όσον αφορά τις ημερομηνίες και οι αγώνες θα διοργανωθούν υπό το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο αναμένουμε από την ΟΜΑΕ, με απουσία θεατών σε πρώτη φάση, συμφωνείτε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα με έναρξη Ιούλιο του 2020 και κατά πόσο είστε διατεθειμένος και μπορείτε οικονομικά να ακολουθήσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των πρωταθληματικών αγώνων στους οποίους θα συμμετέχετε;».

Το 72% των ερωτηθέντων διαφώνησε με την έναρξη των αγώνων από τον Ιούλιο και απάντησε αρνητικά στη συμμετοχή στους περισσότερους αγώνες. 

Σε ποσοστό 28% οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με το πρόγραμμα του 2020 και εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες. 

Το δεύτερο ερώτημα ήταν: «Στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης χρονιάς όπως αυτή έχει διαμορφωθεί λόγω COVID-19 θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα με λιγότερους αγώνες;».

Το 90% των αγωνιζομένων απάντησε θετικά και συμφώνησε πως θα ήταν ευκολότερο αν οι αγώνες ήταν λιγότεροι, ενώ το 10% απάντησε πως δεν χρειάζονται λιγότεροι αγώνες για το 2020. 

Ο Σ.Ο.Α.Α. ακολούθως θα ενημερώσει άμεσα την Ομοσπονδία καθώς και την Επιτροπή Αγώνων σχετικά με το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ψηφοφορίας με στόχο να ληφθεί υπόψην η «φωνή» των οδηγών στον σχεδιασμό που θα γίνει στην πορεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.  

Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Δημοσιεύτηκε στις: 19 Ιουνίου 2020

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Hπειρωτικό ράλι: Ένεκα των ημερών

Hπειρωτικό ράλι: Ένεκα των ημερών

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου διεξάγεται το Ηπειρωτικό ράλι, πρώτος γύρου του πανελληνίου πρωταθλήματος ασφάλτου.   Ο αγώνας βασίζεται στην περσινή διοργάνωση με δύο Ειδικές Διαδρομές επαναλαμβανόμενες επι τρείς φορές συνολικού μήκους 60.90 χλμ.  37 πληρώματα...

Διαβάστε Περισσότερα
Aνάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου: 25-26 Ιουλίου

Aνάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου: 25-26 Ιουλίου

Το σωματείο Start Line διοργανώνει το Σαββατοκύριακο  25-26 Ιουλίου την 19η ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου σε μια διαδρομή 2.7 χλμ. Η ανάβαση έχει φιλικό χαρακτήρα καθώς δεν προσμετρά σε κάποιον θεσμό με το σωματείο για τη φετινή εκδήλωση να έχει μειώσει το παράβολο...

Διαβάστε Περισσότερα
Ανάβαση Αχλαδόκαμπου: Ο καιρός έκανε τα δικά του

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου: Ο καιρός έκανε τα δικά του

Σε κόντρα των καιρών και των καταστάσεων το σωματείο των οδηγών (ΑΣΣΟΑΑ) ξεπέρασε τα οποία προβλήματα και διοργάνωσε την πρώτη ανάβαση της χρονιάς στον Αχλαδόκαμπο. Ο αγώνας μπορεί να συγκέντρωσε 52 συμμετοχές δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας παρά το γεγονός ότι η...

Διαβάστε Περισσότερα