Απόψεις

22 Ιουνίου 2017

Ο θεσμός από το 2018, και μετά από 11 χρόνια παρουσίας στα αυτοκινητικά δρώμενα, γυρίζει σελίδα. 

Θα συνεχίσει βέβαια να βραβεύει κάθε χρόνο το αυτοκίνητο που ξεχώρισε από τις καινούργιες κυκλοφορίες της ελληνικής αγοράς, με μια σημαντική αλλαγή όμως στον τρόπο επιλογής. 

19 Ιουνίου 2017

Πτωτικά κινείται η εγχώρια αγορά καινούργιων επιβατικών από τις αρχές του μήνα, περίπου στο -18% με -20% σε σχέση με τον περυσινό Ιούνιο .

16 Ιουνίου 2017

Περί premium πάλι ο λόγος. Αιτία οι αναβαθμισμένες, έστω εταιρικές πωλήσεις των ακριβών αυτοκινήτων που ξεπερνούν τις 50χιλ και αφορμή η δοκιμή του Range Sport στην Ελλάδα και του νέου Volvo XC90 στη Βαρκελώνη.

16 Ιουνίου 2017

Προσφάτως βρέθηκα στο Λονδίνο και μου περιέγραφαν πως αντέδρασαν οι άνθρωποι και οι αρχές εκεί μετά τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα. 

5 Ιουνίου 2017

Για μια ακόμα χρονιά οι διοικούντες του σπορ “κατάφεραν” να υποβαθμίσουν το Ράλι Ακρόπολις. 

1 Ιουνίου 2017

Παρατηρούσα πως, κανένας από τους δείκτες της καταναλωτικής δαπάνης δεν έχει θετικό πρόσημο! Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τις πωλήσεις βενζινών.

16 Μαΐου 2017

Από το πουθενά, το motorsport σε παγκόσμιο επίπεδο ξαναζεί. Η Ferrari λειτουργεί, όντας ανταγωνιστική, ο Φέτελ οδηγεί, και να 'μαστε πάλι στο Ίντερνετ για πληροφορίες, και στην ΕΡΤ ή στην CosmoteTV για την τηλεοπτική παρακολούθηση.

14 Μαΐου 2017

Aσαφής παραμένει η εικόνα της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, ομοίως και των καυσίμων, όσον αφορά το υπόλοιπό του έτους.

13 Μαΐου 2017

Πριν απ’ όλα τ’ άλλα θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία του Ράλι Κύπρου να  ζητήσει τη βοήθεια της FIA σε θέματα ασφάλειας - και είναι ο πρώτος αγώνας στον κόσμο που το κάνει.

10 Μαΐου 2017

ο κλείσιμο της αξιολόγησης συνδέθηκε από την κυβέρνηση με το ζήτημα του χρέους! 

19 Απριλίου 2017

Θα ξεκινήσουμε κάπως διαφορετικά, με μια απορία. Η ΟΜΑΕ, που διοικεί το σπορ, θέλει πραγματικά το Ράλι Ακρόπολις; Θέλει πραγματικά τον αγώνα ή την ενδιαφέρει πιο πολύ η φόρα των 60 χρόνων που έχει ως ιστορία; 

19 Απριλίου 2017

Από τα 4 δις ευρώ που αναμενόταν αρχικά να παράξει η Ελληνική οικονομία το 2017, διαβάζω από την έκθεση του ΔΝΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο, το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, θα δημιουργήσει δικό της πλούτο κατά 3 δις. ευρώ. Δηλαδή, 1 δις. ευρώ λιγότερα.

Μας περισσεύουν;

19 Απριλίου 2017

Ακόμα και τη συμφωνία να υπογράψει η κυβέρνηση,  για το προσχέδιο της οποίας η κοινή γνώμη ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας.  Η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου δεν δικαιούνται να πανηγυρίζουν γιατί έφεραν μία συμφωνία η οποία έπρεπε να...

18 Απριλίου 2017

Όσο και να γυρίσαμε πίσω τις σελίδες του αγωνιστικού ημερολογίου δεν βρήκαμε προηγούμενο. Να έχει ματαιωθεί δηλαδή αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι όπως έγινε με το 34o Ράλι Φθιώτιδος, που ήταν προγραμματισμένο για τις 6-7 Μαΐου, λόγω του μικρού αριθμού συμμετεχόντων.

16 Απριλίου 2017

Τώρα που καλοκαιριάζει το «φαινόμενο» γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο για τους πεζούς αλλά και τους αναβάτες μοτοσυκλετών.

10 Απριλίου 2017

Το κοινό έγκλημα σημειώνει μια πρωτοφανή έκρηξη και η χώρα μοιάζει ανοχύρωτη, μπροστά στην δράση των συμμοριών που χτυπούν  ψυχρά και μεθοδικά, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

9 Απριλίου 2017

Πως ειναι δυνατόν να φεύγεις απο την Αθήνα, τέλος Απριλίου με φουλ ανοιξιάτικο καιρό και να φτάνεις στο Οσλο με θερμοκρασία 0 βαθμούς Κελσίου και να χιονίζει ασταμάτητα.

9 Απριλίου 2017

Ανάσα για τους οδηγούς ήταν η εκδήλωση για την παραχώρηση στην κυκλοφορία των Νέων Εθνικών οδών Κορίνθου-Πατρών και Αντιρρίου-Ιωαννίνων. 

9 Απριλίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδέψαμε τις προάλλες οδηγώντας μάλιστα στη νέα Εθνική Οδό που παρακάμπτει τις στροφές των Τεμπών και του Αγίου Παντελεήμονα.

7 Απριλίου 2017

Η θέση οδήγησης συχνά έχει υποτιμημένη σημασία όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο. Και όμως... Τίποτα δεν σε ενώνει σε πρώτο χρόνο με το τι οδηγικά συμβαίνει απ΄ το να αισθάνεσαι πως κάθεσαι καλά.