Απόψεις

11 Μαΐου 2018

Τονωτικές ενέσεις αποτελούν για την εγχώρια αγορά οι κατά μήνα αυξημένες πωλήσεις από την αρχή του χρόνου. Το γεγονός επιτρέπει στους εισαγωγείς να αισιοδοξούν για το σύνολο του έτους.

6 Μαΐου 2018

Εάν διαβάσουμε τις ταξινομήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων για το μήνα Απρίλιο σίγουρα θα χαμογελάσουμε. Η σκληρή γλώσσα των αριθμών «έγραψε» 10.551 μονάδες  και να ένας ακόμα λόγος για πιο πολλά χαμόγελα καθώς ένα χρόνο πριν ο δείκτης είχε σταματήσει στις 8.444 μονάδες. 

30 Απριλίου 2018

Η ανυπομονησία είναι ένα χαρακτηριστικό που διακατέχει εμάς τους Έλληνες. Είμαστε ένας λαός που μπορεί να περάσει τρεις ώρες σε μια καφετέρια, στις καθημερινές όμως διεκπεραιωτικές μας υποχρεώσεις, βιαζόμαστε πάντα. 

30 Απριλίου 2018

Με τον κόφτη να μπαίνει αυτόματα στις συντάξεις από την αρχή του 2019, την μείωση του αφορολόγητου επίσης, τον κ.

29 Απριλίου 2018

Για «ανάμικτα τα συναισθήματα» μπροστά στην ανακοίνωση του σχεδίου νόμου για το νέο σύστημα εξετάσεων, που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κάνει λόγο ο  Πανελλήνιος  Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής. 

29 Απριλίου 2018

Αυτό που έγινε το τελευταίο σαββατοκύριακο στην ανάβαση της Ριτσώνας δεν είχε προηγούμενο. Τόσες συμμετοχές, τόσος κόσμος.

19 Απριλίου 2018

Κάναμε κι εμείς τη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα κι ομολογώ ότι ενθουσιαστήκαμε. Ένα έργο το οποίο έπρεπε να τελειώσει πρώτο.

19 Απριλίου 2018

Και φέτος θα χρεωθούν, κατά την εκκαθάριση των δηλώσεών τους, με επιπλέον φορολογητέο εισόδημα χιλιάδες μισθωτοί εργαζόμενοι, αλλά και διευθυντικά στελέχη και μέτοχοι σε επιχειρήσεις, επειδή χρησιμοποιούν εταιρικά αυτοκίνητα κατά την εκτέλεση της εργασίας τους ή για προσωπική-οικογενειακή χρήση...

16 Απριλίου 2018

Είπαμε να είσαι μαχητικός, να οδηγείς με τσαμπουκά, να εκμεταλλεύεσαι το νεαρό της ηλικίας σου, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις και να σκέφτεσαι πιο ώριμα, να δείχνεις σεβασμό στους αντιπάλους σου.

Ετσι δεν είναι κύριε Μαξ Φερστάπεν;

2 Απριλίου 2018

Με το Volvo XC40 Αυτοκίνητο της Χρονιάς (COTY), έχουμε την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών που αφορούν σε σοβαρούς θεσμούς. Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα είναι το FordFiesta, ενώ το πολύ σημαντικό AutoBest κέρδισε το εξαιρετικό C3 AirCross.

2 Απριλίου 2018

Αυτή είναι μια νέα μόδα/τάση που συναντάμε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως σε Instagram, έπειτα σε Facebook και πολύ λιγότερο στο Twitter. 

1 Απριλίου 2018

Τι να πει κανείς για τη συνεχιζόμενη κατάσταση με τα τροχαία στη χώρα μας; Έλλειψη υποδομών, συνεπούς συντήρησης του οδικού δικτύου, ειδικά στην  επαρχία, εκσυγχρονισμού των διασταυρώσεων, σωστής σήμανσης κλπ. Τα λέμε τα ξαναλέμε, αλλά, όλοι βλέπουμε πως τίποτε δεν αλλάζει.

1 Απριλίου 2018

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ”. Φέτος το Ακρόπολις θα “προλογιστεί” τελικά μέσα από συνέντευξη Τύπου, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Απριλίου. Μια απολύτως φυσιολογική -και επιβεβλημένη- διαδικασία γίνεται “είδηση” μετά την ανεξήγητη περυσινή απουσία της. Ας είναι όμως.

1 Απριλίου 2018

Πέρυσι και ενώ ήταν νωπές ακόμη οι μνήμες του “diesel gate” (VW Group), o  CEO της Daimler (Mercedes-Benz) ‎Dr. Dieter Zetsche δήλωνε ότι είναι κουτό να λέει κάποιος πως «το ντίζελ τελειώνει».

1 Απριλίου 2018

Περάσαμε έναν αριθμό-ορόσημο  πλέον και χαμογελάμε ακόμα περισσότερο καθώς η ιδέα μας για ένα freepress περιοδικό για τους φίλους του αυτοκινήτου όχι μόνο βρήκε γόνιμο έδαφος, αλλά εδραιώθηκε για τα καλά στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού.

24 Μαρτίου 2018

Η συζήτησε ξεκίνησε σε ένα φιλικό σπίτι όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους σχολίασε με αγανάκτηση το πόσο ταλαιπωρήθηκε από τη συνεχή στάση-πληρωμή των διοδίων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

12 Μαρτίου 2018

Η πρόσφατη σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με ΙΧ, στη φυλασσόμενη διάβαση, λίγα μόλις μέτρα πιο πέρα από το Σταθμό Αγίου Στεφάνου, επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των προδιαγραφών ασφαλούς μετακίνησης στον αστικό και περιαστικό κύκλο.

11 Μαρτίου 2018

Όταν τους βλέπουμε στην εξώπορτα τους σπιτιού μας χαιρόμαστε, όταν όμως τους συναντάμε στους δρόμους μπορεί να διαπληκτιστούμε μαζί τους. 

11 Μαρτίου 2018

Είμαστε γραφιάδες και το γουστάρουμε! Μας αρέσει το χαρτί και η έντυπη επικοινωνία. Το μεράκι μας, η απόδοση του κόσμου και αυτού πουσυμβαίνει, του ο,τιδήποτε στις μέρες μας, μέσα και πάνω στο χαρτί. Η αισθητική μας μέσα από το έντυπο. Το διάβασμα.

10 Μαρτίου 2018

Έγινε η συνάντηση των Οδηγών στο ΣΟΑΑ, μίλησαν για πανελλήνιο κάλεσμα -κάτι στο οποίο διαφωνούμε, καθώς οι αγώνες έχουν άλλου είδους συνδικαλισμό και όχι στο πεζοδρόμιο-, έγινε η απονομή των Πρωταθλητών στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε και το Ράλι Αχαιός στην Πάτρα,...