Απόψεις

19 Αυγούστου 2017

Η ιστορία είναι αληθινή και σκιαγραφεί με τον καλύτερο τρόπο το τι σημαίνει καλός πωλητής αυτοκινήτων και τι ανεκπαίδευτος.

10 Αυγούστου 2017

Προβληματισμένοι οι παράγοντες της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, μελετούν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο του έτους, καθώς, πίσω από την τυπική αύξηση των πωλήσεων καινούργιων επιβατικών, στο επτάμηνο και σε επίπεδο μηνός Ιουλίου, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν και πάλι ότι η λιανική...

10 Αυγούστου 2017

Μια επιτυχημένη έκδοση δεν εγγυάται την επιτυχία της επόμενης. Τον Απρίλιο του 2014 έγινε μια έκδοση ομολόγου, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου μια δεύτερη απόπειρα απέτυχε εν μέρει επειδή μια τράπεζα στην Πορτογαλία αντιμετώπιζε προβλήματα.

28 Ιουλίου 2017

Σε ένα πρωτοφανές ράλι επενδύσεων έχουν επιδοθεί οι Έλληνες εφοπλιστές, που έχουν μπλοκάρει σχεδόν όλα τα μεγάλα ναυπηγεία του κόσμου με παραγγελίες νέων πλοίων, η αξία των οποίων ανέρχεται σε δις. δολάρια!

26 Ιουλίου 2017

Συνέχεια στις απαγορεύσεις και στον εξοβελισμό των “συμβατικής” τεχνολογίας αυτοκινήτων, αυτή τη φορά στη Γερμανία.

Μετά την Αγγλία και τη Γαλλία και τις σε βάθος χρόνου απαγορεύσεις που εξαγγέλθηκαν, ο πυρετός της ηλεκτροκίνησης “χτυπά” και τη Γερμανία.

17 Ιουλίου 2017

Ο τομέας των δικύκλων χαμηλού κυβισμού θα ενισχυθεί περαιτέρω σε περίπτωση που εξακολουθήσει επί μακρόν η τρέχουσα περίοδος οικονομικής αβεβαιότητας, κάτι το οποίο έχει γίνει ήδη εμφανές στην αγορά.

14 Ιουλίου 2017

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ο άνθρωπος και ειδικά ο συντονιστής μιας ομάδας, που κάνει τη διαφορά.

Πρόκειται για τον εμπνευστή που στοχεύει ψηλά και παρασύρει με το «πάτημά» του τόσο τους εντολείς όσο και τους συνεργάτες του.

14 Ιουλίου 2017

Οι Λονδρέζοι συνηθίζουν να μετακινούνται με το μετρό. Εκεί υπάρχουν τόσες πολλές γραμμές  που αν δεν διαβάσεις καλά τις διαδρομές θα χαθείς. Το μετρό διασχίζει όλο το Λονδίνο και εξυπηρετεί άριστα  τους κατοίκους. Όπου και αν μένουν ! Τα δε λεωφορεία περνούν το ένα πίσω από το άλλο.

14 Ιουλίου 2017

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αποτελούν πραγματική θηλιά στο λαιμό για εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Η συζήτηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η κρίση.

13 Ιουλίου 2017

Έπειτα από πολλά χρόνια, επανακάμπτει μια μορφή αγώνων που έχει συναντήσει ευρεία αποδοχή λόγω ακριβώς της ιδιαίτερης φύσης της.

Ίδια αυτοκίνητα, ίδιες δυνατότητες, ίδιες ευκαιρίες. Ο καταλύτης και ο πρωταγωνιστής εδώ είναι μόνο η οδηγική ικανότητα.

22 Ιουνίου 2017

Ο θεσμός από το 2018, και μετά από 11 χρόνια παρουσίας στα αυτοκινητικά δρώμενα, γυρίζει σελίδα. 

Θα συνεχίσει βέβαια να βραβεύει κάθε χρόνο το αυτοκίνητο που ξεχώρισε από τις καινούργιες κυκλοφορίες της ελληνικής αγοράς, με μια σημαντική αλλαγή όμως στον τρόπο επιλογής. 

19 Ιουνίου 2017

Πτωτικά κινείται η εγχώρια αγορά καινούργιων επιβατικών από τις αρχές του μήνα, περίπου στο -18% με -20% σε σχέση με τον περυσινό Ιούνιο .

16 Ιουνίου 2017

Περί premium πάλι ο λόγος. Αιτία οι αναβαθμισμένες, έστω εταιρικές πωλήσεις των ακριβών αυτοκινήτων που ξεπερνούν τις 50χιλ και αφορμή η δοκιμή του Range Sport στην Ελλάδα και του νέου Volvo XC90 στη Βαρκελώνη.

16 Ιουνίου 2017

Προσφάτως βρέθηκα στο Λονδίνο και μου περιέγραφαν πως αντέδρασαν οι άνθρωποι και οι αρχές εκεί μετά τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα. 

5 Ιουνίου 2017

Για μια ακόμα χρονιά οι διοικούντες του σπορ “κατάφεραν” να υποβαθμίσουν το Ράλι Ακρόπολις. 

1 Ιουνίου 2017

Παρατηρούσα πως, κανένας από τους δείκτες της καταναλωτικής δαπάνης δεν έχει θετικό πρόσημο! Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τις πωλήσεις βενζινών.

16 Μαΐου 2017

Από το πουθενά, το motorsport σε παγκόσμιο επίπεδο ξαναζεί. Η Ferrari λειτουργεί, όντας ανταγωνιστική, ο Φέτελ οδηγεί, και να 'μαστε πάλι στο Ίντερνετ για πληροφορίες, και στην ΕΡΤ ή στην CosmoteTV για την τηλεοπτική παρακολούθηση.

14 Μαΐου 2017

Aσαφής παραμένει η εικόνα της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, ομοίως και των καυσίμων, όσον αφορά το υπόλοιπό του έτους.

13 Μαΐου 2017

Πριν απ’ όλα τ’ άλλα θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία του Ράλι Κύπρου να  ζητήσει τη βοήθεια της FIA σε θέματα ασφάλειας - και είναι ο πρώτος αγώνας στον κόσμο που το κάνει.

10 Μαΐου 2017

ο κλείσιμο της αξιολόγησης συνδέθηκε από την κυβέρνηση με το ζήτημα του χρέους!