Απόψεις

13 Δεκεμβρίου 2017

Τελικά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που καθορίζουν τις επιτυχίες των εταιριών. Να τα πάρουμε από την αρχή.

11 Δεκεμβρίου 2017

Με βήμα αργό ανεβαίνει η εγχώρια αγορά καινούργιων επιβατικών.

6 Δεκεμβρίου 2017

Είναι ευκαιρία να θίξουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς βρίσκονται πάντα στη «μόδα» οι κοινωνικές ευαισθησίες όταν πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. 

6 Δεκεμβρίου 2017

Οι συνήθεις πρακτικές που ακολουθούνται από τους ιδιοκτήτες της Airbnb ξεπερνούν ακόμα και τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ, αφού πλέον τα deals δεν κλείνονται καν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αλλά μεταξύ του πελάτη  - ταξιδιώτη και του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

27 Νοεμβρίου 2017

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, είναι μήνας των αποφάσεων για τα Αυτοκίνητα της Χρονιάς. Τρεις σημαντικοί θεσμοί, δύο ευρωπαϊκοί και ένας ελληνικός, ετοιμάζονται να επιλέξουν το αυτοκίνητο για το 2018

24 Νοεμβρίου 2017

Τί έγινε ρε παιδιά; Την ξεχάσαμε την Μάνδρα; 21 ζωές χάθηκαν. Κι ασχολούμαστε με το εμπόριο όπλων του Παπαδόπουλου στην Υεμένη και την Σ.

24 Νοεμβρίου 2017

Μιλάμε για επενδύσεις. Τα μεροκάματα έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα. Ακούμε για αμοιβές τρία κατοστάρικα. Έχουν ψηφιστεί και με τις τροπολογίες, οι αναπτυξιακοί νόμοι παραπέμπουν κάτι σε ατελείωτες σελίδες, όπως της δομής. Διευκολύνσεις απίστευτες.

17 Νοεμβρίου 2017

Η Ευρώπη -όχι όλη, προσοχή!- «τρέχει» στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, όσο περνούν τα χρόνια, τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα πληθαίνουν και το σκηνικό που ζούμε στο Νότο θα θυμίζει, κάπως, εκείνο του Βορρά.

16 Νοεμβρίου 2017

Για μια ακόμα φορά η Αττική ανοχύρωτη στην κακοκαιρία. Το χειρότερο νεκροί πολίτες που ψηφίζουν σε αυτόν τον τόπο, πολίτες που είδαν να χάνουν την περιουσίας τους σε μερικές ώρες. Ποιος άραγε έχει την ευθύνη; Δεν γίνεται να μην την έχει κανένας…

16 Νοεμβρίου 2017

Αν νομίζετε ότι το Παλέρμο είναι ένας ιδανικός τόπος για διακοπές, τότε μάλλον κάνετε λάθος. Άλλο περίμενα και άλλο βρήκα στην πολυπληθέστερη επαρχία της Σικελίας. Σίγουρα κάποιοι θα βρουν αυτό που ονειρεύονται.

16 Νοεμβρίου 2017

Θα έχει ενδιαφέρον να υπάρξει μια ανακοίνωση από τους εμπορικούς συλλόγους για το πώς κινήθηκε η αγορά κατά τη διάρκεια της BlackFriday. Μια «κίνηση» για την αναθέρμανση της αγοράς που ήρθε λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.

11 Νοεμβρίου 2017

Απορίας άξιον είναι τι ορίζουν κυβέρνηση και τράπεζες όταν αποκαλούν κάποιον μπαταχτσή. Σύμφωνα με το λεξικό λοιπόν, μπαταχτσής ή μπαταξής είναι αυτός που δεν πληρώνει το χρέος του, ο αναξιόχρεος, ο κακοπληρωτής, ο χρεοκόπος.

11 Νοεμβρίου 2017

Τρεις θα είναι οι αιτίες για την κατάρρευση των ποσοστών της κυβέρνησης στις επικείμενες δημοσκοπήσεις. Ο πρώτος και ουσιαστικότερος λόγος θα είναι οι πλειστηριασμοί. Οι τράπεζες κάποια στιγμή θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν την οικονομία.

10 Νοεμβρίου 2017

Μπορεί να μην έχουν την αίγλη των περασμένων χρόνων, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι στο αίμα μας. Τους υπηρετήσαμε και τους υπηρετούμε και όπως και να το κάνουμε είναι η μεγάλη μας αγάπη. Δεν γίνεται να τους προσπεράσεις, είναι σαν βαράς τον ίδιο σου τον εαυτό.

7 Νοεμβρίου 2017

Τον επισκεπτόμαστε σχεδόν όλοι καθημερινά, πάνω από δυο φορές, έχει (συνήθως) τέσσερις πόρτες, μετακινείται διαρκώς, μπαίνουμε σε αυτόν κυρίως μονοί  μας, αλλά και με παρέα.

Το παραπάνω αίνιγμα έχει εύκολη λύση, καθώς αναφερόμαστε στην καμπίνα του αυτοκινήτου μας.

28 Οκτωβρίου 2017

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ξεκινούν στο τέλος Νοεμβρίου.

28 Οκτωβρίου 2017

Αθώα περιστερά ο Σόιμπλε στον Αλέξη Παπαχελά. Ειδικά στην ερώτηση για το αν πίσω από κάποια μέτρα στην Ελλάδα βρίσκεται αυτός από πίσω, η απάντησή του ότι ερχόταν η τρόικα στο Eurogroup και μας ενημέρωνε δε νομίζω να πείθει πολλούς στην Ελλάδα.

19 Οκτωβρίου 2017

Στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού διεξάγεται μεταξύ 11-17 Νοεμβρίου η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017». 

Αυτό αποτελεί μια καλή πρόταση στο να επισκεφτείτε την αίθουσα της έκθεσης και να δείτε τα νέα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. 

11 Οκτωβρίου 2017

Ανοίγουμε ένα από τα πολλά κεφάλαια των ελληνικών δρόμων που προκαλούν θλίψη.

11 Οκτωβρίου 2017

Το μοντέλο των μεταρρυθμίσεων στην Ελληνική οικονομία στηρίζεται στην παραδοχή από πλευράς δανειστών ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες απώλειας κεκτημένων και παραδόσεων στην Ελληνική κοινωνία. Το σπίτι. Η ιδιοκτησία.