Απόψεις

15 Μαρτίου 2017

Τους οφείλουμε. Γι' αυτούς ζούμε. Γι' αυτούς αναπνέουμε. Μονόδρομος λοιπόν η υποστήριξη θεσμών στους αγώνες αυτοκινήτου, όπου συμμετέχουν νέοι οδηγοί αγώνων. Στους αγώνες με ίδια αυτοκίνητα, όπως το Πρωτάθλημα Ενιαίου, ευθύνη του ΣΟΑΑ, που θα διεξαχθεί με Skoda Fabia.

15 Μαρτίου 2017

Η βραδινή βάρδια οδηγού σ ένα ταξί, αποτελούσε πάντα «το μεροκάματο του τρόμου».

15 Μαρτίου 2017

Σε θολά νερά πλέει -κυριολεκτικά- η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου. Αύξηση κατά 43,1% εμφάνισε τον Φεβρουάριο του 2017 ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

13 Μαρτίου 2017

Aσφαλώς και δεν είναι πολικά αυτοκτονικός ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας για να προκηρύξει εκλογές. Τώρα. Σ’ αυτή τη συγκυρία. Διάβαζα την τελευταία δημοσκόπηση, στον «Ελεύθερο Τύπο» και είναι πίσω 16 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες.

28 Φεβρουαρίου 2017

Το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού ήταν αυτό που επισκίασε το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας.Μεγάλη η τραγωδία που "αναπτύχθηκε" από τους " ειδικούς" με χιλιάδες τρόπους.

27 Φεβρουαρίου 2017

Ακριβώς έτσι «Σαραβαλάκι αγάπη μου» για τους περισσότερους Έλληνες είναι το παλιό αυτοκίνητο, που την εποχή της κρίσης είναι πλέον το πιο συνηθισμένο-και απαραίτητο- μέσο μεταφοράς.

15 Φεβρουαρίου 2017

Eντείνεται η παραβατικότητα, στην αγορά του υγραερίου κίνησης,  σε συνδυασμό με έλλειψη ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η κατάσταση, όπως μας λένε παράγοντες των εταιριών κλάδου, έχει προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις, μετά την πρόσφατη επιβολή επιπλέον δασμού στο εν λόγω καύσιμο.

15 Φεβρουαρίου 2017

Επανέρχομαι σ’ ένα φλέγον θέμα. Την υπερφορολόγηση. Αναζητείται φορολογική δικαιοσύνη, διότι όσο αυτή δεν προκύπτει η παραγωγική Ελλάδα και οι μη δυνάμενοι να ξεφύγουν μισθωτοί και συνταξιούχοι θα γονατίσουν.

14 Φεβρουαρίου 2017

Για τους φίλους των αγώνων δεν υπάρχει περίπτωση να είδαν τα καινούργια αυτοκίνητα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα ράλι Μόντε Κάρλο και Σουηδίας, να μην ζήλεψαν και να μη σκέφτηκαν να έβλεπαν και να άκουγαν αυτά τα αυτοκίνητα στο ράλι Ακρόπολις. 

14 Φεβρουαρίου 2017

Στην οδό Φιλελλήνων στην «καρδιά» της Αθήνας, βρίσκονται δυο κτίρια-το ένα νεοκλασικό-, που πριν την κρίση, στέγαζαν μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρία και διάφορες επιχειρήσεις. Εδώ και τρία χρόνια ήταν άδεια. Αυτές τις μέρες πρόκειται να αλλάξουν ιδιοκτήτες.

13 Ιανουαρίου 2017

Κατά την παρουσίαση του νέου NissanMicra στο χιονισμένο Ντουμπρόβνικ συζητήσαμε εκτενώς με τα στελέχη της εταιρίας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

13 Ιανουαρίου 2017

Κι εμείς περιμένουμε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση… Ενώ στην Ελλάδα οι μισθοί και συντάξεις συνεχίζουν να περικόπτονται, στην Ισπανία, η συντηρητική κυβέρνηση Ραχόι αύξησε τον ελάχιστο μισθό κατά 8% και τον μέσο μισθό κατά 3%.

13 Ιανουαρίου 2017

Ο μεγιστάνας επιχειρηματίας νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, βλέπει την Ελλάδα ως χώρα ευκαιρίας, προκειμένου να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στον τομέα που ειδικεύεται. Τα καζίνο…

8 Ιανουαρίου 2017

Αλήθεια, θα αποφασίσουμε, κάποτε, να αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά και ψύχραιμα ό,τι συμβαίνει γύρω μας; Το δεύτερο γενικευμένο  κύμα ψύχους, μέσα στις γιορτές, όπως αποδείχθηκε, ήταν έντονο, αλλού με σημαντικές ποσότητες χιονιού και σε όλη, σχεδόν, τη χώρα, με πρωτόγνωρα χαμηλές θερμοκρασίες, εδώ...

1 Ιανουαρίου 2017

Γύρισε ο Xρόνος και Eυχές για μια Kαλύτερη Xρονιά, με χαμόγελα, περισσότερο κέφι και αποδοτικότερη  σε όλους τους τομείς. Μια Χρονιά γεμάτη μαγεία που θα μας επιτρέψει να ταξιδέψουμε στους κόσμους που έχουμε ονειρευτεί.

1 Ιανουαρίου 2017

Το motori.gr μπήκε στον 5ο χρόνο λειτουργία του. Το 2016 ήταν δύσκολο. Χρειάσθηκε αγώνας για να κρατηθούμε στην κορυφή. 

Το 2017 –με τα δεδομένα που έχουμε- δεν θα είναι ρόδινο. Θα έχουμε  μια ακόμη δύσκολη χρονιά. Όμως ελπίζουμε ότι το 2ο εξάμηνο τα πράγματα να καλυτερεύσουν.

1 Ιανουαρίου 2017

Τα πλεονάσματα είναι πάντα θεμιτά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από πραγματική ανάπτυξη της Οικονομίας και όχι μόνο από φόρους και μειώσεις μισθών ή συντάξεων, όπως γίνεται στην χώρα μας.

28 Δεκεμβρίου 2016

Αύξηση του παγκόσμιου στόλου ηλεκτρικών οχημάτων από το 1,3 εκατ. το 2015 σε 30 εκατ. ως το 2025 και πάνω από 150 εκατ. το 2040, προβλέπει το σενάριο New Policies του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας που αναλύει στο φετινό World Energy Outlook, τα τεκταινόμενα σε ότι αφορά την πετρελαϊκή αγορά.

28 Δεκεμβρίου 2016

Τι να γιορτάσουμε; Οι ταχύτητες πλέον στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώρια για το χθες, που το χρησιμοποιείς για ένα καλύτερο αύριο. 

19 Δεκεμβρίου 2016

Μια νέα «μόδα» σχετικά με τις κλοπές αυτοκίνητων φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Δεν πρόκειται για την κλοπή ολόκληρου του αυτοκίνητου, αλλά για αρπαγή ενός συγκεκριμένου εξαρτήματος. Ποιο είναι αυτό; Το πλαστικό κάλυμμα του πλευρικού καθρέπτη.