Απόψεις

13 Ιανουαρίου 2017
του Γιάννη Σταυρόπουλου

Κατά την παρουσίαση του νέου NissanMicra στο χιονισμένο Ντουμπρόβνικ συζητήσαμε εκτενώς με τα στελέχη της εταιρίας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

13 Ιανουαρίου 2017
του Τάσου Φραγκούλη

Κι εμείς περιμένουμε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση… Ενώ στην Ελλάδα οι μισθοί και συντάξεις συνεχίζουν να περικόπτονται, στην Ισπανία, η συντηρητική κυβέρνηση Ραχόι αύξησε τον ελάχιστο μισθό κατά 8% και τον μέσο μισθό κατά 3%.

13 Ιανουαρίου 2017
του Δημήτρη Σταυρόπουλου

Ο μεγιστάνας επιχειρηματίας νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, βλέπει την Ελλάδα ως χώρα ευκαιρίας, προκειμένου να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στον τομέα που ειδικεύεται. Τα καζίνο…

8 Ιανουαρίου 2017
του Γιάννη Κανουπάκη

Αλήθεια, θα αποφασίσουμε, κάποτε, να αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά και ψύχραιμα ό,τι συμβαίνει γύρω μας; Το δεύτερο γενικευμένο  κύμα ψύχους, μέσα στις γιορτές, όπως αποδείχθηκε, ήταν έντονο, αλλού με σημαντικές ποσότητες χιονιού και σε όλη, σχεδόν, τη χώρα, με πρωτόγνωρα χαμηλές θερμοκρασίες, εδώ...

1 Ιανουαρίου 2017
του Γιάννη Σταυρόπουλου

Γύρισε ο Xρόνος και Eυχές για μια Kαλύτερη Xρονιά, με χαμόγελα, περισσότερο κέφι και αποδοτικότερη  σε όλους τους τομείς. Μια Χρονιά γεμάτη μαγεία που θα μας επιτρέψει να ταξιδέψουμε στους κόσμους που έχουμε ονειρευτεί.

1 Ιανουαρίου 2017
του Πέρη Χαλάτση

Το motori.gr μπήκε στον 5ο χρόνο λειτουργία του. Το 2016 ήταν δύσκολο. Χρειάσθηκε αγώνας για να κρατηθούμε στην κορυφή. 

Το 2017 –με τα δεδομένα που έχουμε- δεν θα είναι ρόδινο. Θα έχουμε  μια ακόμη δύσκολη χρονιά. Όμως ελπίζουμε ότι το 2ο εξάμηνο τα πράγματα να καλυτερεύσουν.

1 Ιανουαρίου 2017
του Τάσου Φραγκούλη

Τα πλεονάσματα είναι πάντα θεμιτά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από πραγματική ανάπτυξη της Οικονομίας και όχι μόνο από φόρους και μειώσεις μισθών ή συντάξεων, όπως γίνεται στην χώρα μας.

28 Δεκεμβρίου 2016
του Γιάννη Κανουπάκη

Αύξηση του παγκόσμιου στόλου ηλεκτρικών οχημάτων από το 1,3 εκατ. το 2015 σε 30 εκατ. ως το 2025 και πάνω από 150 εκατ. το 2040, προβλέπει το σενάριο New Policies του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας που αναλύει στο φετινό World Energy Outlook, τα τεκταινόμενα σε ότι αφορά την πετρελαϊκή αγορά.

28 Δεκεμβρίου 2016
του Στράτη Χατζηπαναγιώτου

Τι να γιορτάσουμε; Οι ταχύτητες πλέον στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώρια για το χθες, που το χρησιμοποιείς για ένα καλύτερο αύριο. 

19 Δεκεμβρίου 2016
του Γιώργου Ψαρρά

Μια νέα «μόδα» σχετικά με τις κλοπές αυτοκίνητων φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Δεν πρόκειται για την κλοπή ολόκληρου του αυτοκίνητου, αλλά για αρπαγή ενός συγκεκριμένου εξαρτήματος. Ποιο είναι αυτό; Το πλαστικό κάλυμμα του πλευρικού καθρέπτη.

9 Δεκεμβρίου 2016
του Γιάννη Σταυρόπουλου

Άλλο και τούτο παραμονές Εορτών Χριστουγέννων η τοποθέτηση του Δημάρχου της Αθήνας  Γιώργου Καμίνη να απαγορέψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων με κινητήρες diesel στην περιοχή του λεκανοπεδίου έως το 2025. 

9 Δεκεμβρίου 2016
του Πέρη Χαλάτση

Πάνε να κάνουν ένα καλό για να βάλουν «φρένο» στους τζαμπατζήδες που ζημιώνουν τον οργανισμό Συγκοινωνιών κατά πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και το κάνουν με λάθος τρόπο.

8 Δεκεμβρίου 2016
του Δημήτρη Σταυρόπουλου

Ανέβασε τον πήχη και τα δολάρια έπεσαν βροχή. Ο λόγος για την Alfa Romeo του δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι.

8 Δεκεμβρίου 2016
του Γιάννη Κανουπάκη

Σημαίνοντες παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν ότι τα χειρότερα  πέρασαν και τώρα διαμορφώνονται προϋποθέσεις σταδιακής, αργής σε πρώτη φάση, αλλά πάντως ανοδικής πορείας της αγοράς.

29 Νοεμβρίου 2016
του Γιώργου Ψαρρά

Το τηλέφωνο χτυπάει περίπου στις 20:30 το βράδυ και εμφανίζεται απόκρυψη αριθμού. Στην άλλη  άκρη της γραμμής ακούγεται μια κοπέλα να κλαίει με λυγμούς και να λέει με τρεμάμενη φωνή: «Έλα μαμά, η κόρη σου είμαι, τράκαρα».

25 Νοεμβρίου 2016
του Γιάννη Σταυρόπουλου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιλογή για το «Αυτοκίνητο της χρονιάς 2017 για την Ελλάδα»,  με τα μοντέλα που αποτελούν το top 10 να βρίσκονται σε κεντρικό σημείο στην Κηφισιά σε κοινή θέα.

20 Νοεμβρίου 2016
του Δημήτρη Σταυρόπουλου

Τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων, θυμίζουν κάτι από το γνωστό video game Grand Theft Auto.

20 Νοεμβρίου 2016
του Τάσου Φραγκούλη

Εαν πριν από μερικά χρόνια, έλεγε κάποιος ότι η ΔΕΗ της ΓΕΝΟΠ, του Φωτόπουλου και των 20.000 εργαζομένων θα αναζητούσε τρόπο να «απολύσει», όσους έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, θα τον θεωρούσαν τρελό.

10 Νοεμβρίου 2016
του Γιάννη Κανουπάκη

Την ανοδική πορεία των προηγούμενων δύο ετών, ακολούθησε το 2015 η πωληθείσα ποσότητα πετρελαίου κίνησης καταγράφοντας αύξηση 2,9%, στους 2,52 εκ. τόνους, με την αγορά να έχει ευνοηθεί από την άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

3 Νοεμβρίου 2016
του Γιάννη Σταυρόπουλου

Βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή που «έσκασε» στο μαγικό κόσμο των αγώνων και που έχει να κάνει με την αποχώρηση της Volkswagen Motorsport από τα μεγάλα σαλόνια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.