Απόψεις

12 Μαρτίου 2018

Έγινε η συνάντηση των Οδηγών στο ΣΟΑΑ, μίλησαν για πανελλήνιο κάλεσμα -κάτι στο οποίο διαφωνούμε, καθώς οι αγώνες έχουν άλλου είδους συνδικαλισμό και όχι στο πεζοδρόμιο-, έγινε η απονομή των Πρωταθλητών στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε και το Ράλι Αχαιός στην Πάτρα,...

12 Μαρτίου 2018

Η πρόσφατη σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με ΙΧ, στη φυλασσόμενη διάβαση, λίγα μόλις μέτρα πιο πέρα από το Σταθμό Αγίου Στεφάνου, επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των προδιαγραφών ασφαλούς μετακίνησης στον αστικό και περιαστικό κύκλο.

11 Μαρτίου 2018

Όταν τους βλέπουμε στην εξώπορτα τους σπιτιού μας χαιρόμαστε, όταν όμως τους συναντάμε στους δρόμους μπορεί να διαπληκτιστούμε μαζί τους. 

11 Μαρτίου 2018

Είμαστε γραφιάδες και το γουστάρουμε! Μας αρέσει το χαρτί και η έντυπη επικοινωνία. Το μεράκι μας, η απόδοση του κόσμου και αυτού πουσυμβαίνει, του ο,τιδήποτε στις μέρες μας, μέσα και πάνω στο χαρτί. Η αισθητική μας μέσα από το έντυπο. Το διάβασμα.

2 Μαρτίου 2018

Αυτό που συμβαίνει φέτος στους Ελληνικούς αγώνες δεν έχει προηγόυμενο. 
Ακυρώθηκαν οι τέσσερις πρώτοι αγώνες της χρονιάς (ράλι Αττικό, σπριντ Λιβαδειάς, δεξιοτεχνία και καρτ) και κανένας απο την διοίκηση της ΟΜΑΕ δεν εχει παραιτηθεί. 

25 Φεβρουαρίου 2018

Η Tesla Greece θα ασχοληθεί με την ενέργεια καθώς και με την έρευνα, αλλά, είναι βέβαιο πως, η εγγραφή της στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), πέραν του τυπικού της ίδρυσής της, έχει να κάνει και με το χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Δεν πουλάει ...μπρόκολα!

22 Φεβρουαρίου 2018

Θα μου πείτε τι με έχει πιάσει και τη μια έχω ως παράδειγμα την αγγλική πειθαρχία στα θέματα σεβασμού του ΚΟΚ και την άλλη αναφέρω την Αυστραλία.

Αν ταξιδέψετε στην Αυστραλία θα διαπιστώσετε από μόνοι σας ότι όλοι οδηγούν τηρώντας ευλαβικά τις σημάνσεις στους δρόμους. 

15 Φεβρουαρίου 2018

Έχετε αναρωτηθεί πόσες φορές σε καθημερινή βάση κοιτάμε προς τα πίσω; Είτε με την κυριολεκτική, είτε με τη μεταφορική σημασία της φράσης. Αρκετά συχνά ανατρέχουμε στο μακρινό ή στο πιο πρόσφατο παρελθόν για να θυμηθούμε κάτι που συνδέεται με το παρόν.

14 Φεβρουαρίου 2018

Να το ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής. Οι αγώνες μάς αρέσουν, νομίζουμε ότι προάγουν την ιδέα της αυτοκίνησης, τους έχουμε ζήσει εξάλλου εκ των ένδον συμμετέχοντας για χρόνια, σε υψηλό μάλιστα επίπεδο. 

10 Φεβρουαρίου 2018

Η Ινδία κάνει τολμηρό άλμα στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος.

9 Φεβρουαρίου 2018

Είμαστε σίγουροι ότι οι παππούδες που βλέπουμε μέσα στα αυτοκίνητά τους, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι τελευταία «μοντέλα», κούρσες, όπως τα έλεγαν παλιότερα, είναι καθ’ όλα νόμιμοι; Είμαστε σίγουροι ότι έχουν αντανακλαστικά και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πατήσουν φρένο για να μην ρίξουν...

1 Φεβρουαρίου 2018

Η παγκόσμια παρουσίαση της νέας Jaguar E-Pace έγινε στο Νησί του Μεγάλου Ναπολέοντα και μαζί με άλλους συναδέλφους από διεθνή Μέσα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο.

1 Φεβρουαρίου 2018

Ναι, όντως, ήταν καλό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για τον κλάδο της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου.

15 Ιανουαρίου 2018

Η χρονιά που πέρασε είχε δύο εκπλήξεις για την Ελλάδα στον χώρο του αυτοκινήτου. Και ο λόγος που κάνω αυτή την αναφορά είναι γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες που παρουσιάζουν στην Ευρώπη τα νέα τους μοντέλα δεν έχουν ως πρώτη επιλογή τη δική μας χώρα.

11 Ιανουαρίου 2018

Aύξηση 20% στις κρατήσεις για διαμονή Ελλήνων στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πόλεις του εξωτερικού. Overbooking τα Ζαγοροχώρια, το Μέτσοβο, το Πήλιο και οι λοιπές ορεινές περιοχές. Η Αθήνα ήταν μία άδεια πόλη τα Χριστούγεννα.

5 Ιανουαρίου 2018

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, χαμηλά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το φανάρι είναι κόκκινο και ακριβώς μπροστά μας περιμένει ένα μεγάλο παλιό καρότσι φορτωμένο με χαρτόνια.

4 Ιανουαρίου 2018

Η κρίση που δημιούργησε τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και αδιέξοδα στους περισσότερους Έλληνες, χτύπησε άγρια και τους… «σκαφάτους»!

2 Ιανουαρίου 2018

Ζούμε σε μία χώρα μπαταχτσήδων; Σύμφωνα με τον ορισμό των κυβερνώντων αλλά και των τραπεζών, σίγουρα.

1 Ιανουαρίου 2018

Με την ελπίδα ότι το 2018 θα είναι μια χρονιά διαφορετική, γεμάτη χαμόγελα. Οι ευχές συνδυάζονται φυσικά με αισιοδοξία και είναι πολύ μακριά από μίζερες καταστάσεις και γκρίνιες που ειδικά αυτές τις μέρες δεν οδηγούν πουθενά. 

1 Ιανουαρίου 2018

Δεν είχα ιδέα τι συμβαίνει με τις μετακινήσεις στο μετρό. Η μηχανή έχει χαλάσει. Στο μεταξύ, η εφημερίδα μου έχει μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας. Μένω στο κέντρο.