Απόψεις

25 Απριλίου 2017

Πως ειναι δυνατόν να φεύγεις απο την Αθήνα, τέλος Απριλίου με φουλ ανοιξιάτικο καιρό και να φτάνεις στο Οσλο με θερμοκρασία 0 βαθμούς Κελσίου και να χιονίζει ασταμάτητα.

19 Απριλίου 2017

Από τα 4 δις ευρώ που αναμενόταν αρχικά να παράξει η Ελληνική οικονομία το 2017, διαβάζω από την έκθεση του ΔΝΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο, το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, θα δημιουργήσει δικό της πλούτο κατά 3 δις. ευρώ. Δηλαδή, 1 δις. ευρώ λιγότερα.

Μας περισσεύουν;

19 Απριλίου 2017

Ακόμα και τη συμφωνία να υπογράψει η κυβέρνηση,  για το προσχέδιο της οποίας η κοινή γνώμη ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας.  Η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου δεν δικαιούνται να πανηγυρίζουν γιατί έφεραν μία συμφωνία η οποία έπρεπε να...

10 Απριλίου 2017

Το κοινό έγκλημα σημειώνει μια πρωτοφανή έκρηξη και η χώρα μοιάζει ανοχύρωτη, μπροστά στην δράση των συμμοριών που χτυπούν  ψυχρά και μεθοδικά, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

9 Απριλίου 2017

Ανάσα για τους οδηγούς ήταν η εκδήλωση για την παραχώρηση στην κυκλοφορία των Νέων Εθνικών οδών Κορίνθου-Πατρών και Αντιρρίου-Ιωαννίνων. 

9 Απριλίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδέψαμε τις προάλλες οδηγώντας μάλιστα στη νέα Εθνική Οδό που παρακάμπτει τις στροφές των Τεμπών και του Αγίου Παντελεήμονα.

7 Απριλίου 2017

Η θέση οδήγησης συχνά έχει υποτιμημένη σημασία όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο. Και όμως... Τίποτα δεν σε ενώνει σε πρώτο χρόνο με το τι οδηγικά συμβαίνει απ΄ το να αισθάνεσαι πως κάθεσαι καλά.

7 Απριλίου 2017

Με την ευκαιρία της έκθεσης στο Γκάζι, το μυαλό ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω. Βλέπετε τότε ξεκίνησε και το ταξίδι στην Τέλεια Διαδρομή του Ειδικού Τύπου μέσα από το περιοδικό 4Τροχοί.

7 Απριλίου 2017

Νομίζω ότι και πριν από έξι μήνες τα ίδια έγραφα. Ότι η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει και πως όσο η κυβέρνηση συνεχίζει την «λεβέντικη» διαπραγμάτευση  το αδιέξοδο στην οικονομία και την αγορά θα συνεχίζεται.

7 Απριλίου 2017

Mα,  δεν περιμέναμε να μας το πει η καθ’ όλα αξιόπιστη και σοβαρή Deloitte.

3 Απριλίου 2017

Το σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου διοργανώθηκε στον Πύργο Ηλείας το 38ο Ολυμπιακό ράλι, από το τοπικό σωματείο. Ήταν η αυλαία του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι. Όμως ο αγώνας αυτός δεν είχε καμία επικοινωνία. Απολύτως τίποτα, λες και έγινε στα κρυφά.

15 Μαρτίου 2017

Τους οφείλουμε. Γι' αυτούς ζούμε. Γι' αυτούς αναπνέουμε. Μονόδρομος λοιπόν η υποστήριξη θεσμών στους αγώνες αυτοκινήτου, όπου συμμετέχουν νέοι οδηγοί αγώνων. Στους αγώνες με ίδια αυτοκίνητα, όπως το Πρωτάθλημα Ενιαίου, ευθύνη του ΣΟΑΑ, που θα διεξαχθεί με Skoda Fabia.

15 Μαρτίου 2017

Η βραδινή βάρδια οδηγού σ ένα ταξί, αποτελούσε πάντα «το μεροκάματο του τρόμου».

15 Μαρτίου 2017

Σε θολά νερά πλέει -κυριολεκτικά- η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου. Αύξηση κατά 43,1% εμφάνισε τον Φεβρουάριο του 2017 ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

13 Μαρτίου 2017

Aσφαλώς και δεν είναι πολικά αυτοκτονικός ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας για να προκηρύξει εκλογές. Τώρα. Σ’ αυτή τη συγκυρία. Διάβαζα την τελευταία δημοσκόπηση, στον «Ελεύθερο Τύπο» και είναι πίσω 16 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες.

28 Φεβρουαρίου 2017

Το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού ήταν αυτό που επισκίασε το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας.Μεγάλη η τραγωδία που "αναπτύχθηκε" από τους " ειδικούς" με χιλιάδες τρόπους.

27 Φεβρουαρίου 2017

Ακριβώς έτσι «Σαραβαλάκι αγάπη μου» για τους περισσότερους Έλληνες είναι το παλιό αυτοκίνητο, που την εποχή της κρίσης είναι πλέον το πιο συνηθισμένο-και απαραίτητο- μέσο μεταφοράς.

15 Φεβρουαρίου 2017

Eντείνεται η παραβατικότητα, στην αγορά του υγραερίου κίνησης,  σε συνδυασμό με έλλειψη ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η κατάσταση, όπως μας λένε παράγοντες των εταιριών κλάδου, έχει προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις, μετά την πρόσφατη επιβολή επιπλέον δασμού στο εν λόγω καύσιμο.

15 Φεβρουαρίου 2017

Επανέρχομαι σ’ ένα φλέγον θέμα. Την υπερφορολόγηση. Αναζητείται φορολογική δικαιοσύνη, διότι όσο αυτή δεν προκύπτει η παραγωγική Ελλάδα και οι μη δυνάμενοι να ξεφύγουν μισθωτοί και συνταξιούχοι θα γονατίσουν.

14 Φεβρουαρίου 2017

Για τους φίλους των αγώνων δεν υπάρχει περίπτωση να είδαν τα καινούργια αυτοκίνητα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα ράλι Μόντε Κάρλο και Σουηδίας, να μην ζήλεψαν και να μη σκέφτηκαν να έβλεπαν και να άκουγαν αυτά τα αυτοκίνητα στο ράλι Ακρόπολις.