Απόψεις

19 Οκτωβρίου 2017

Στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού διεξάγεται μεταξύ 11-17 Νοεμβρίου η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017». 

Αυτό αποτελεί μια καλή πρόταση στο να επισκεφτείτε την αίθουσα της έκθεσης και να δείτε τα νέα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. 

11 Οκτωβρίου 2017

Ανοίγουμε ένα από τα πολλά κεφάλαια των ελληνικών δρόμων που προκαλούν θλίψη.

11 Οκτωβρίου 2017

Το μοντέλο των μεταρρυθμίσεων στην Ελληνική οικονομία στηρίζεται στην παραδοχή από πλευράς δανειστών ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες απώλειας κεκτημένων και παραδόσεων στην Ελληνική κοινωνία. Το σπίτι. Η ιδιοκτησία.

9 Οκτωβρίου 2017

Οι 110.000 μονάδες κατ’ έτος αποτελούν τον υγιή στόχο της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτων όσον αφορά τις πωλήσεις, καθώς, από μια τέτοια κρίσιμη μάζα και πάνω μπορούν οι εταιρίες να κάνουν «σωστό ταμείο», στο τέλος της ημέρας.

8 Οκτωβρίου 2017

Ο διπλός αγώνας του Ενιαίου με τα Skoda Fabia 1.2 TSI στο Τατόι, ήταν ένα από τα δυνατά highlights της διοργάνωσης. Τα αυτοκίνητα παρά τη χαμηλή ιπποδύναμη «έγραψαν» πολύ καλούς χρόνους και όσοι θεατές παρευρέθηκαν στο ναό των Ελληνικών αγώνων ευχαριστήθηκαν από τις επιδόσεις των οδηγών. 

24 Σεπτεμβρίου 2017

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου οι προβολείς έσβησαν στις αίθουσες όπου πραγματοποιήθηκε η έκθεση της  Φρανκφούρτης, ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού μας για το 2019, καθώς για το 2018 τη σκυτάλη παραλαμβάνει η έκθεση που διοργανώνεται στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. 

13 Σεπτεμβρίου 2017

Από τον Ιανουάριο του 2015, βιώνουμε μια ισχυρή παλινδρόμηση της οικονομίας που πότε δείχνει να παίρνει τα πάνω της για να επιστρέψει, όμως, ξανά στη στασιμότητα και την αβεβαιότητα.

31 Αυγούστου 2017

Aπό τις αρχές του χρόνου το success story της Ευρώπης είναι η Ισπανία.

10 Αυγούστου 2017

Προβληματισμένοι οι παράγοντες της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, μελετούν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο του έτους, καθώς, πίσω από την τυπική αύξηση των πωλήσεων καινούργιων επιβατικών, στο επτάμηνο και σε επίπεδο μηνός Ιουλίου, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν και πάλι ότι η λιανική...

10 Αυγούστου 2017

Μια επιτυχημένη έκδοση δεν εγγυάται την επιτυχία της επόμενης. Τον Απρίλιο του 2014 έγινε μια έκδοση ομολόγου, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου μια δεύτερη απόπειρα απέτυχε εν μέρει επειδή μια τράπεζα στην Πορτογαλία αντιμετώπιζε προβλήματα.

10 Αυγούστου 2017

Σεπτέμβριος, εποχή των διεθνών εκθέσεων και η Φρανκφούρτη μας καλεί για να δούμε τι μας ετοιμάζει η παγκόσμια αυτοκίνηση, σε ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού.

9 Αυγούστου 2017

Σήμερα η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί -με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, την έξοδο στις αγορές, την προετοιμασία για τη ΔΕΘ και την επικείμενη τρίτη αξιολόγηση- να επιχειρηματολογήσει ότι η Ελλάδα αρχίζει να βλέπει φως, ότι ανακάμπτει και ότι πλησιάζει την πόρτα της εξόδου από...

7 Αυγούστου 2017

Ανακοινώθηκε λοιπόν επισήμως ότι στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2018 περιλαμβάνεται η Τουρκία, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση της Κροατίας, που έχει θέσει κι αυτή υποψηφιότητα για έναν αγώνα στο WRC.

28 Ιουλίου 2017

Σε ένα πρωτοφανές ράλι επενδύσεων έχουν επιδοθεί οι Έλληνες εφοπλιστές, που έχουν μπλοκάρει σχεδόν όλα τα μεγάλα ναυπηγεία του κόσμου με παραγγελίες νέων πλοίων, η αξία των οποίων ανέρχεται σε δις. δολάρια!

27 Ιουλίου 2017

Η ιστορία είναι αληθινή και σκιαγραφεί με τον καλύτερο τρόπο το τι σημαίνει καλός πωλητής αυτοκινήτων και τι ανεκπαίδευτος.

26 Ιουλίου 2017

Συνέχεια στις απαγορεύσεις και στον εξοβελισμό των “συμβατικής” τεχνολογίας αυτοκινήτων, αυτή τη φορά στη Γερμανία.

Μετά την Αγγλία και τη Γαλλία και τις σε βάθος χρόνου απαγορεύσεις που εξαγγέλθηκαν, ο πυρετός της ηλεκτροκίνησης “χτυπά” και τη Γερμανία.

17 Ιουλίου 2017

Ο τομέας των δικύκλων χαμηλού κυβισμού θα ενισχυθεί περαιτέρω σε περίπτωση που εξακολουθήσει επί μακρόν η τρέχουσα περίοδος οικονομικής αβεβαιότητας, κάτι το οποίο έχει γίνει ήδη εμφανές στην αγορά.

14 Ιουλίου 2017

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ο άνθρωπος και ειδικά ο συντονιστής μιας ομάδας, που κάνει τη διαφορά.

Πρόκειται για τον εμπνευστή που στοχεύει ψηλά και παρασύρει με το «πάτημά» του τόσο τους εντολείς όσο και τους συνεργάτες του.

14 Ιουλίου 2017

Οι Λονδρέζοι συνηθίζουν να μετακινούνται με το μετρό. Εκεί υπάρχουν τόσες πολλές γραμμές  που αν δεν διαβάσεις καλά τις διαδρομές θα χαθείς. Το μετρό διασχίζει όλο το Λονδίνο και εξυπηρετεί άριστα  τους κατοίκους. Όπου και αν μένουν ! Τα δε λεωφορεία περνούν το ένα πίσω από το άλλο.

14 Ιουλίου 2017

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αποτελούν πραγματική θηλιά στο λαιμό για εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Η συζήτηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η κρίση.