Είστε εδώ

F1

Ζακ Μπράουν για McLaren: Θα είμαστε η μεγαλύτερη αλλαγή του πρωταθλήματος

του Σωτήριου Χάλλα

Το αφεντικό της ομάδας Formula 1 της McLaren, Ζακ Μπράουν, είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι το βρετανικό μονοθέσιο θα έχει τις περισσότερες αλλαγές σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

“Μέσα στο 2018 θέλουμε να ανεβάσουμε τη McLaren στο επόμενο επίπεδο”, είπε ο Μπράουν και συνέχισε, “ήδη ξέρουμε στο περίπου πώς θα είναι το μονοθέσιο της κάθε ομάδας και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουμε τη μεγαλύτερη αλλαγή τόσο εντός όσο και εκτός πίστας”.

Ο Μπράουν αποκάλυψε οτι θα υπάρξουν αλλαγές στο χρωματικό συνδυασμό του μονοθεσίου. Επίσης, το 2018 η ομάδα θα έχει τρεις νέους χορηγούς αλλά δε θα έχει χορηγό πρωταθλήματος αφού ο Βρετανός θεωρεί ότι η ύπαρξη ενός μεγάλου χορηγού είναι αρκετή. Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε στους χορηγούς είπε ότι δε θέλει την παρουσία χορηγού τίτλου ώστε να μην αναγκαστεί η ομάδα του να τροποποιήσει την ονομασία της.

Από ό,τι φαίνεται ο Μπράουν θεωρεί πως όταν ο χορηγός γίνεται κομμάτι της επίσημης ονομασίας της ομάδας τότε μειώνεται  η αξία της.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Tα μονοθέσια αποκαλύπτονται…

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 αρχίζει στις 25 Φεβρουαρίου, καθώς είναι η πρώτη μέρα των επίσημων δοκιμών όλων των ομάδων στην πίστα τη Βαρκελώνης, εν όψει της νέας χρονιάς.

BMW

Η BMW τον Σεπτέμβριο του 2017 παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης για πρώτη φορά το πρωτότυπο BMW Concept X7 iPerformance. Από τότε το έχει παρουσιάσει και σε άλλες εκθέσεις όπως στου Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο και επρόκειτο να υπάρχει και στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Ράλι Μόντε Κάρλο

Για 5ο συνεχή χρόνο η Hyundai Motorsport συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι με στόχο την κατάκτηση των τίτλων, σε μια χρονιά όπου μαζί με τους τρείς επιπλέον κατασκευαστές (Ford, Citroen, Toyota) έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο.

McLaren

Κάθε χρόνο στην πίστα Laguna Seca γίνεται ο αγώνας Rolex Monterey Motorsports Reunion στον οποίο συμμετέχουν ιστορικά αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας και εποχής.

Ιστορικό Λε Μαν 2018

Το Le Mans classic είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά ραντεβού για τα ιστορικά αυτοκίνητα.

Είναι προγραμματισμένο για τις 6-7-8 Ιουλίου όπου τα 500 αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν έχουν «τρέξει» στις 24ώρες μεταξύ 1923-1981 και θα χωριστούν σε 6 κατηγορίες.

Lexus

Το LFA ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Lexus αλλά η παραγωγή του έχει σταματήσει από το 2012. Από τότε, η εταιρεία δέχεται πολλά αιτήματα τόσο από αντιπροσώπους της όσο και από πελάτες για να βγάλει ένα μοντέλο που να αποτελεί διάδοχο του LFA.

SEAT

Κοιτώντας ένα μοντέλο της SEAT αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο χρώμα του αμαξώματος του, καθώς η κάθε απόχρωση περνάει από μια πολύπλοκη διαδικασία.

Mercedes

Συνεχώς ακούμε από τις εταιρείες ανακοινώσεις για ολοένα και περισσότερα συστήματα αυτόνομης οδήγησης στα αυτοκίνητα όμως κανένα μοντέλο δεν έχει ξεπεράσει το δεύτερο επίπεδο αυτονομίας από τα συνολικά πέντε.

Nτακάρ 2018

Με το Νο 355 στο Ssang Yong Tivoli συμμετέχουν στον πιο γνωστό μαραθώνιο του κόσμου οι Φουέρτες-Βαγιέχο.

Crossovers

Η Datsun είναι μια εταιρεία η οποία στην Ελλάδα είναι γνωστή σχεδόν αποκλειστικά για τα pick-up της και κάποια επιβατικά που έβγαζε πριν από αρκετά χρόνια σε συνεργασία με τη Nissan στην οποία ανήκει.