Είστε εδώ

Auto News

SEAT: Κατασκευάζει τη ψηλότερη αποθήκη στην Ισπανία

του Γιώργου Ψαρρά

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του εργοστασίου της στο Μαρτορέλ η SEAT χτίζει ένα νέο κτίριο, το οποίο θα λειτουργήσει ως αποθήκη εξαρτημάτων.

Μέσω υψηλής τεχνολογίας η λειτουργία της να είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι με ύψος 43,7 μ. θα είναι η ψηλότερη αποθήκη στην Ισπανία, ενώ θα έχει χωρητικότητα 119.000 κοντέινερ.

Η συνολική έκταση της αποθήκης θα καταλαμβάνει 5.700 τ.μ., ενώ θα χωρίζεται σε δυο επίπεδα. Στο πρώτο με ύψος 43,7 μ. θα διακινούνται πάνω από 500 κοντέινερ ανά μια ώρα, ενώ στους επτά διαδρόμους του θα αποθηκεύονται 24.000 κοντέινερ. Στο δεύτερο επίπεδο, ύψους 21 μ. θα αποθηκεύονται στους πέντε διαδρόμους του 95.000 κοντέινερ εκ των οποίων τα 1.100 θα μετακινούνται κάθε μια ώρα.

Η SEAT με το έργο αυτό στοχεύει στην καλύτερη διαχείριση των εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί στα οχήματα της και κατά συνέπεια στην αποδοτικότερη παραγωγής τους. Σύμφωνα τώρα με την ισπανική εταιρία οι εργασίες ανέγερσης του κτιρίου θα ολοκληρωθούν το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Κατάρ

Το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018 άρχισε με το Γκραν Πρι του Κατάρ στη φωτισμένη πίστα του Losail.

Mercedes-Maybach

Παχιά δερμάτινα πολλαπλώς ρυθμιζόμενα καθίσματα, mini-bar με κρυστάλλινα ποτήρια, μπουκάλια σαμπάνιας, ξεχωριστές οθόνες για κάθε έναν από τους εκλεκτούς επιβάτες, όλα τα συστήματα infotainment και συνδεσιμότητας, περσίδες που απομονώνουν τα αδιάκριτα βλέμματα, φωτισμοί LED καθώς η επικοινωνία δε

Γκραν Πρι Αυστραλίας

Όλα έτοιμα λοιπόν για το φετινό κύκλο των παραστάσεων της Formula 1 με την αυλαία να ανοίγει την Κυριακή 25 Μαρτίου από το Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.  Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τα πολύχρωμα μονοθέσια να φέρουν το σύστημα προστασίας Halo πέριξ του κόκπιτ.

Olympic-Avis Greece

Ολοκληρώθηκαν οι κανονιστικές εγκρίσεις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Αρχή Ανταγωνισμού για τη μεταβίβαση της OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Νissan - Datsun

Mεγάλη η αγωνιστική ιστορία της Datsun και στη συνέχεια ως Nissan στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού, στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο λοιπόν του 41ου φεστιβάλ Mitty, ο μακροβιότερος αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στις Η.Π.Α., επιστρέφει στην ένδοξη διαδρομή του “Road Atlanta” στις 26-29 Απριλίου.

Γκραν Πρι Κατάρ, κατατακτήριες δοκιμές

Οι κατακτήριες στην πίστα του Losail στο Κατάρ ξεκίνησαν με το Q1 στο οποίο συμμετέχουν οι μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Από αυτή τη διαδικασία οι δύο πιο γρήγοροι οδηγοί είναι και αυτοί που παίρνουν το εισιτήριο για το Q2, εκεί που αναμετρώνται οι πιο δυνατοί συνδυασμοί.

Ανάβαση Διονύσου

Στη θρυλική διαδρομή των 5.5 χλμ. άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος αναβάσεων με την ανάβαση Διονύσου.

Βαλεντίνο Ρόσι

Ξεκινάει το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018 και λίγο πριν οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου πάρουν τη θέση τους στο grid για τον πρώτο αγώνα στην πίστα του Losail στο Κατάρ ο πιο διάσημος μεταξύ των αναβατών και έναςς από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία του θεσμού υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Mitsubishi

Το Mitsubishi Colt είναι ένα μοντέλο το οποίο γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα ειδικότερα μέχρι που οι Ιάπωνες επέλεξαν να σταματήσουν την παραγωγή του.

DS Automobiles

Την παρουσία της στη Λατινική Αμερική εδραιώνει η DS Automobiles, καθώς το σήμα της πλέον εγκαταστάθηκε και στην πόλη Μπογκοτά.