Είστε εδώ

Αγώνες

Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης: Πίστα Μεγάρων-Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Χωρισμένοι στις τρεις Κατηγορίες Stock, Sport και Extreme βάσει τη δυναμικής των αυτοκινήτων τους, καθώς και των ελαστικών τους, οι αγωνιζόμενοι του θεσμού θα κάνουν σε μία ημέρα δύο ζευγάρια πέντε αγωνιστικών γύρων, καθένα εκ των οποίων θα μετρά ως ξεχωριστός αγώνας. Κάθε οδηγός θα βγαίνει στην πίστα για το πρώτο γύρο προθέρμανσης, και ακολούθως για τους πέντε αγωνιστικούς του γύρους. Από την πρόσθεση των χρόνων από τις δύο πρώτες πεντάδες καθενός θα προκύψει η τελική κατάταξη του πρώτου αγώνα, και από τις δύο τελευταίες πεντάδες η τελική κατάταξη του δεύτερου.

Θυμίζουμε ότι στην κατηγορία Sport εμπίπτουν αυτοκίνητα χωρίς μετατροπές στο σασί ή στο κιβώτιο παρά μόνο με ελευθερίες στην ανάρτηση και με εξοπλισμό ασφαλείας, με ελαστικά TOYO Proxes R888, R888R ή NANKANG AR-1, ενώ στη Stock ίδιων προδιαγραφών αυτοκίνητα αλλά με ελαστικά δρόμου (όχι semi-slicks). Η Extreme είναι η ελεύθερη κατηγορία, όπου επιτρέπεται κάθε είδους αυτοκίνητο, αγωνιστικό ή μη, με επίσης ελεύθερα ελαστικά.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 3ο και 4ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον τελευταίο για το 2017 -διπλό- αγώνα του HTTC στην πίστα των Μεγάρων πρέπει να υποβάλλουν τη φόρμα συμμετοχής τους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στη γραμματεία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στο e-mail ellada.racingclub@gmail.com ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210.5780157, 6944.531231 και 6973.018485.

Πρέπει, θυμίζουμε, κάθε συμμετέχων να έχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα Σωματεία αυτοκινήτου της Ελλάδας και να έχει εκδώσει αγωνιστική άδεια Β στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). Σε περίπτωση που κάποιος αγωνιζόμενος χάσει την προθεσμία υποβολής συμμετοχής, είναι εφικτό η δήλωση συμμετοχής του να γίνει δεκτή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 02/10, ώρα 14:00, με προσαύξηση παραβόλου συμμετοχής 20% του αρχικού.

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 15/12 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι) κάθε απόγευμα στις 18:00-21:00, ενώ το Σάββατο 16/12 θα στεγάζεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία, για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Κατάρ

Το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018 άρχισε με το Γκραν Πρι του Κατάρ στη φωτισμένη πίστα του Losail.

Mercedes-Maybach

Παχιά δερμάτινα πολλαπλώς ρυθμιζόμενα καθίσματα, mini-bar με κρυστάλλινα ποτήρια, μπουκάλια σαμπάνιας, ξεχωριστές οθόνες για κάθε έναν από τους εκλεκτούς επιβάτες, όλα τα συστήματα infotainment και συνδεσιμότητας, περσίδες που απομονώνουν τα αδιάκριτα βλέμματα, φωτισμοί LED καθώς η επικοινωνία δε

Γκραν Πρι Αυστραλίας

Όλα έτοιμα λοιπόν για το φετινό κύκλο των παραστάσεων της Formula 1 με την αυλαία να ανοίγει την Κυριακή 25 Μαρτίου από το Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.  Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τα πολύχρωμα μονοθέσια να φέρουν το σύστημα προστασίας Halo πέριξ του κόκπιτ.

Olympic-Avis Greece

Ολοκληρώθηκαν οι κανονιστικές εγκρίσεις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Αρχή Ανταγωνισμού για τη μεταβίβαση της OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Νissan - Datsun

Mεγάλη η αγωνιστική ιστορία της Datsun και στη συνέχεια ως Nissan στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού, στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο λοιπόν του 41ου φεστιβάλ Mitty, ο μακροβιότερος αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στις Η.Π.Α., επιστρέφει στην ένδοξη διαδρομή του “Road Atlanta” στις 26-29 Απριλίου.

Γκραν Πρι Κατάρ, κατατακτήριες δοκιμές

Οι κατακτήριες στην πίστα του Losail στο Κατάρ ξεκίνησαν με το Q1 στο οποίο συμμετέχουν οι μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Από αυτή τη διαδικασία οι δύο πιο γρήγοροι οδηγοί είναι και αυτοί που παίρνουν το εισιτήριο για το Q2, εκεί που αναμετρώνται οι πιο δυνατοί συνδυασμοί.

Ανάβαση Διονύσου

Στη θρυλική διαδρομή των 5.5 χλμ. άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος αναβάσεων με την ανάβαση Διονύσου.

Βαλεντίνο Ρόσι

Ξεκινάει το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018 και λίγο πριν οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου πάρουν τη θέση τους στο grid για τον πρώτο αγώνα στην πίστα του Losail στο Κατάρ ο πιο διάσημος μεταξύ των αναβατών και έναςς από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία του θεσμού υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Mitsubishi

Το Mitsubishi Colt είναι ένα μοντέλο το οποίο γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα ειδικότερα μέχρι που οι Ιάπωνες επέλεξαν να σταματήσουν την παραγωγή του.

DS Automobiles

Την παρουσία της στη Λατινική Αμερική εδραιώνει η DS Automobiles, καθώς το σήμα της πλέον εγκαταστάθηκε και στην πόλη Μπογκοτά.