Είστε εδώ

Αγώνες

Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης: Πίστα Μεγάρων-Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Χωρισμένοι στις τρεις Κατηγορίες Stock, Sport και Extreme βάσει τη δυναμικής των αυτοκινήτων τους, καθώς και των ελαστικών τους, οι αγωνιζόμενοι του θεσμού θα κάνουν σε μία ημέρα δύο ζευγάρια πέντε αγωνιστικών γύρων, καθένα εκ των οποίων θα μετρά ως ξεχωριστός αγώνας. Κάθε οδηγός θα βγαίνει στην πίστα για το πρώτο γύρο προθέρμανσης, και ακολούθως για τους πέντε αγωνιστικούς του γύρους. Από την πρόσθεση των χρόνων από τις δύο πρώτες πεντάδες καθενός θα προκύψει η τελική κατάταξη του πρώτου αγώνα, και από τις δύο τελευταίες πεντάδες η τελική κατάταξη του δεύτερου.

Θυμίζουμε ότι στην κατηγορία Sport εμπίπτουν αυτοκίνητα χωρίς μετατροπές στο σασί ή στο κιβώτιο παρά μόνο με ελευθερίες στην ανάρτηση και με εξοπλισμό ασφαλείας, με ελαστικά TOYO Proxes R888, R888R ή NANKANG AR-1, ενώ στη Stock ίδιων προδιαγραφών αυτοκίνητα αλλά με ελαστικά δρόμου (όχι semi-slicks). Η Extreme είναι η ελεύθερη κατηγορία, όπου επιτρέπεται κάθε είδους αυτοκίνητο, αγωνιστικό ή μη, με επίσης ελεύθερα ελαστικά.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 3ο και 4ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον τελευταίο για το 2017 -διπλό- αγώνα του HTTC στην πίστα των Μεγάρων πρέπει να υποβάλλουν τη φόρμα συμμετοχής τους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στη γραμματεία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στο e-mail ellada.racingclub@gmail.com ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210.5780157, 6944.531231 και 6973.018485.

Πρέπει, θυμίζουμε, κάθε συμμετέχων να έχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα Σωματεία αυτοκινήτου της Ελλάδας και να έχει εκδώσει αγωνιστική άδεια Β στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). Σε περίπτωση που κάποιος αγωνιζόμενος χάσει την προθεσμία υποβολής συμμετοχής, είναι εφικτό η δήλωση συμμετοχής του να γίνει δεκτή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 02/10, ώρα 14:00, με προσαύξηση παραβόλου συμμετοχής 20% του αρχικού.

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 15/12 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι) κάθε απόγευμα στις 18:00-21:00, ενώ το Σάββατο 16/12 θα στεγάζεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία, για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Σχετικά άρθρα

Νέο Dacia Duster

Όταν παρουσιάζεται ένα μοντέλο χρησιμοποιούμε σχετικά αβίαστα τον όρο “νέο”, εδώ όμως ο χαρακτηρισμός αυτός αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα, αφού η δεύτερη γενιά του Duster είναι τόσο πολύ καλύτερη από την παλιά που θα μπορούσε να έχει λανσαριστεί ακόμα και ως ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Peugeot Αvenue Paris

Σε τροχιά Ντακάρ βρισκόμαστε καθώς μεταξύ 6-20 Ιανουαρίου 2018 στη Λατινική Αμερική είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας που είναι συνυφασμένος με την περιπέτεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Volkswagen Polo GTΙ R5

Στη Μαγιόρκα ταξιδέψαμε για να οδηγήσουμε το νέο Volkswagen Polo GTI. Το οδηγικό μενού περιελάμβανε και μερικούς γύρους στην πίστα της εκεί όπου αποκαλύφθηκε το νέο Polo GTI R5. Σε 5θυρο αμάξωμα, καθώς η νέα γενιά του Polo, η 6η, διατίθεται μόνο με 5θυρο αμάξωμα. 

Νέα BMW M5

Τα πρώτα βίντεο με τη νέα BMW M5 έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους δείχνοντάς μας την οδηγική απόλαυση που μπορεί να προσφέρει το νέο “θηρίο” των Βαυαρών.

SEAT Leon Cupra R

Χωρίς πολλές κουβέντες και καμία αναφορά σε λεπτομέρειες όπως οι χώροι το βίντεο που θα δείτε δείχνει μόνο 4 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα καθαρλης οδηγικής απόλαυσης με το Seat Leon Cupra R.

Nissan

Η Nissan ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δημόσιες δοκιμές της κοινόχρηστων αυτόνομων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία το επόμενο έτος σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία λογισμικού παιχνιδιών, DeNA.

Mercedes AMG E63 S

Η νέα Mercedes-AMG E63 S είναι ένα πανίσχυρο μοντέλο αφού αποδίδει 612 ίππους και η ροπή της φτάνει τα 850 Nm νούμερα που της επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα.

Toyota

Η Toyota και η Panasonic ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν να "αρχίσουν να μελετούν τη βιωσιμότητα" μιας συνεργασίας στον τομέα της κατασκευής μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Κίνα

Ακριβώς εκεί που νομίζαμε ότι η ιδέα ενός μηχανήματος αυτόματης πώλησης αυτοκινήτων είναι αρκετά παράξενη από μόνη της και δεν μπορεί να γίνει πιο παράξενη, ο κινεζικός κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου, Alibaba, μας παρουσιάζει τη μορφή αυτών των μηχανημάτων τα οποία θα θυμίζουν γάτα και θα ξεκινήσ

EuroNCAP

Εκτός από νεανικό χαρακτήρα και αντισυμβατική σχεδίαση το νέο Hyundai Kona έχει και ασφάλεια πέντε αστέρων, σύμφωνα πάντα με τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.